Фитинги и тръби

Фитинги и тръби

В нашия онлайн магазин може да закупите фитинги и тръби с помощта, на които да изградите канализационна система. На пазара могат да се намерят метални и пластмасови тръби и фитинги. Двата материала имат своите предимства и са търсени като за използването за промишлени цели, така и за изграждането на канализационни системи в дома.

Фитингите имат важна роля в изграждането на канализацията. Те се използват за свързването на две тръби. Делят се на два вида: за вътрешни и външни системи. В онлайн магазина на Tashev-Galving.com предлагаме огромно разнообразие от видове фитинги, скоби и клапи за канализационни системи. Може да направите свои избор от изброените видове:

  • Водовземни скоби
  • Възвратни предпазни клапани
  • Спирателни кранове
  • Каучукови фитинги
  • Метални фитинги
  • Месингови фитинги с резба
  • Фитинги за PVC канализация
  • Фитинги за заваряване
  • Фитинги за радиатори.

Какъв вид тръби да изберем &ndash метални или PVC

В категорията Фитинги и тръби сме подбрали и богат асортимент от метални и PVC тръби. Двата вида тръби издържат на висока температура. Основната разлика се наблюдава в приложението на тръбите.

Металните тръби се използват по-често в изграждането на канализационни и отоплителни системи в промишлеността и тежката индустрия, защото те са по-издръжливи. Препоръчва се да се използват чугунени или стоманени тръби, защото са устойчиви на корозия.

PVC тръбите са предпочитани за изграждането на по-малки канализационни системи за дома. През тях може да преминават течности с температура до 95 градуса. Работното налягане на PVC тръбите е до 10 атмосфери.

На Tashev-Galving.com може да направите покупка на следните видове тръби:

  • Тръби за водопровод
  • Тръби за дренаж и канализация
  • Тръби за отоплителни системи.

Всеки вид има специални характеристики според предназначението си. Тръбите за водопровод са устойчиви на агресивни течности и се използват за изграждането на защита за оптични кабели.

Дренажните тръби се използват за изграждането на сградни и промишлени системи и за изхвърлянето на отпадъчни и дъждовни води. Материалът, от който са изградени е устойчив на корозия.

Тръбите за отоплителни системи се използват за инсталацията на подово отопление. Тяхната основна характеристика е възможността за преминаване на течности с много висока температура.

Предимства на PVC тръбите в изграждането на битови системи

Моделите тръби, които предлагаме в нашия онлайн магазин са изработени от PVC материали. Тези тръби имат много предимства, което ги прави широко разпространени в изграждането на канализационни, отводнителни и отоплителни системи в дома.

PVC материалът е лек и лесен за пренасяне. Това е изключително предимство пред металните тръби. PVC тръбите са много лесни за сглобяване и не се налага използването на заваряващи машини. С помощта на фитингите може да съедините тези тръбите, без много усилия.

Тръбите от PVC материал също се характеризират с голяма устойчивост и дълъг експлоатационен период от 30-40 години. Тези тръби не се поддават на влиянието на UV лъчи, влага, корозия и температурни промени.

Фитинги и тръби &ndash неразделни части на системата

При покупката на тръби задължително трябва да закупите и подходящи фитинги. Изборът на фитинги зависи много от тръбите, които ще използвате. Препоръчва се те да са от сходен материал, но без проблем може да свържете PVC тръби с стоманени фитинги например.

Важно е да се определи размера на тръбите, които ще се свързват. Според този показател трябва да изберете различен вид фитинг за сглобяването на системата. Директните фитинги се използват за свързване на система с еднакви по размер тръби. Преходните фитинги помагат за свързването на тръби и възли с различни размери. Напречните фитинги се използват за разклоняване на канализационната система и свързват тръби в различни посоки.

Защо да се доверите на Tashev-Galving в избора на фитинги и тръби

Ние винаги се стараем да осигурим голямо разнообразие от качествени стоки. Това важи и за асортимента ни от фитинги и тръби. Те са основните части на канализационни, отоплителни и отводнителни системи. Фитингите свързват тръбите, за да се изгради системата. Едната част не може без другата.

Разгледайте фитингите и тръбите, които предлагаме в нашия онлайн магазин и направете своят избор.